vineri, 21 iunie 2013

Cata frunza, cata iarba

In momentul asta, comunitatea vivaSMS (link de inregistrare sau magic link) numara 1566 de membri si 328.860 credite and counting. Pentru cei care nu sunt inca familiarizati cu ideea voi face o scurta prezentare:
  • Nimic nou sub soarele onlineului - GPT (Get Paid To). Inscrierea in baza lor de date presupune acordul tau pentru primirea de SMS-uri cu continut publicitar (oferte last minute, discount-uri, invitatii la evenimente etc.), "efort" rasplatit cu o anumita suma de bani (3 centi).
  • Bonusul de inregistrare este de 2 EUR (200 unitati de credit) si, pe langa cei 3 centi primiti pentru fiecare SMS, se mai ofera cate 1 cent pentru fiecare persoana recomandata de tine sau de catre prietenii tai, pana la nivelul 5 de recomandare. Babeste style:


Imparte 1 cent cu.. prietenul tau

  • E gratuit, nu exista obligatia de a cumpara ceva, iar dezabonarea se poate face oricand, la cerere (conform Termeni si conditii).
  • Modalitati de retragere a banilor acumulati: 1. cand se ajunge la un numar de credite in valoare de 5 EUR, aceasta suma se poate folosi pentru reincarcarea cartelei PrePay; 2. 10 EUR = voucher electronic valabil intr-unul din magazinele partenere vivaSMS (in curs de stabilire); 3. transfer bancar pentru ceea ce depaseste 20 EUR (inclusiv, daca nu ma insel).
Ar fi mai multe, dar va las pe voi, cei interesati, sa le descoperiti de-a amanuntul.

Cu siguranta vor mai aparea noutati in organizarea site-ului si cu siguranta voi mai reveni cu detalii asupra lor. Recent, dupa o scurta pauza cauzata de numarul prea mare de utilizatori inscrisi, peste asteptarile lor, au aparut niste chestii destul de promitatoare. Vom vedea ce rezerva viitorul, chiar daca trecutul nu a fost prea relevant (nu sunt la prima tentativa de a testa serviciile unui astfel de site).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu