joi, 20 iunie 2013

Produse premium pentru animalul tau de companie

Scriu acest articol pe fundalul recentei vizite la tara, la socri, si al completarii cercului de prieteni cu o iubitoare de animale de companie. Una care e si practicanta, nu doar declarata. Ca sa nu ma intelegeti gresit: desi sunt multi care isi doresc un astfel de hobby pe langa casa, nu toti si-l permit, din motive care tin poate de spatiu, de vecini, de timp etc.; excludeti sensul peiorativ. Revenind la idee.. Prietena despre care va povestesc e clientul ideal pentru un magazin online de hrana si accesorii pentru caini, pisici, magazin al carui scop e sa contribuie atat la fericirea proprietarului, cat si la cea a [ insereaza diminutiv ≠ augmentativ aici ]. O catelusa, un catel si trei pisici sunt o gaşcă destul de pretentioasa si solicitanta, dar, credeti-ma, vazand nazdravaniile de care sunt in stare si efectul pe care il au asupra celor din jur, merita efortul. Pentru ea, dar si pentru cei asemenea, am pornit intr-o cautare de site-uri care ofera tone de mancare pentru tone de afectiune.

Cum teoria fara exemple e ca fructiera fara fructe, va aduc la cunostinta, in speranta ca il veti gasi util si de folos, spatiul virtual demn de toata atentia atunci cand sunteti in cautarea unor produse, dupa cum scriam si in titlu, premium - petpal.ro.

Royal Canin pentru caine


Evident, usor de remarcat in motoarele de cautare si, implicit, de tinut minte printr-un exercitiu de asociere cu o foarte cunoscuta platforma de plati online. Asta ca o paranteza.

Site-ul comercializeaza o gama foarte variata de produse apartinand unor branduri renumite: Royal Canin (companie franceza cu peste 45 ani de experienta), Bosch (gama High Premium produsa in Germania; experienta de peste 50 de ani), Brit, Purina, Biomill, s.a.

Cateva aspecte care mi-au placut la ei:
  • pe langa diversitatea produselor si modul de structurare a site-ului, am dat o bila alba "maturitatii din exprimare". Poate o sa vi se para ciudat, insa nu de putine ori am constatat faptul ca online-ul asta mare adaposteste unele afaceri in care s-a sarit gardul doar in ideea profitului imediat si mai putin al impunerii unei etichete oarecum profesioniste. Pe sleau: desi produsele sunt usor de descris (un copy/paste de pe pagina producatorului si se face lumina), la capitolul care presupune comunicare se sta destul de rau. Aici intra atat rubricile Despre noi si chestii de genul, cat si ceea ce se petrece pe retelele de socializare. Parerea mea, desigur!
  • blogul si prezenta pe facebook (facebook.com/petpal.ro)
  • promotiile, of course!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu