miercuri, 24 iulie 2013

Noutati de la CISSmarket

Bine, bine, nu este vorba de un Breaking News in toata regula, insa, ca data, este o "stire" destul de recenta si la fel de interesanta ca in primele minute.

ciss

Articolul care anunta introducerea Garantiei de retur de 10 zile a intrat atat in istoria firmei, cat si in vocabularul clientilor care le trec pragul celor de la FG Communication SRL, indiferent daca e vorba de cel virtual sau de cel din showroom-ul din Bucuresti (zona Cotroceni, la cca. 300 m distanta de Piata Operei), in ziua de 06 iulie 2013. Nici nu a apucat sa se usuce bine cerneala sublimare..

Despre CISSmarket.ro

Pentru ca a trecut ceva vreme de cand nu am mai scris un articol care sa-i vizeze in mod direct, voi relua cateva idei, generalitati, privind specificul activitatii lor. Un soi de aducere-aminte, chiar si cu riscul de a ma repeta (a se vedea si arhiva blogului).

Site-ul in discutie mijloceste, prin functiile sale, vanzarea de ciss fiabile si de calitate (Sistem de Alimentare Continua cu Cerneala sau Continuous Ink Supply System) pentru diferite marci de imprimante: Brother, Canon, Epson, HP, constituindu-se in acelasi timp si intr-o sursa de informatii concludente, relevante in ceea ce priveste folosirea, intretinerea unor astfel de sisteme.


Din toate detaliile puse la dispozitie, in evidenta iese, dupa cum e si normal, principalul avantaj: costuri de tiparire reduse cu pana la 95% comparativ cu cartusele obisnuite de imprimanta. In cazul celor care au un volum mai mare de lucru, e o cifra care, cu siguranta, le lumineaza ziua.

Garantia de 10

Politica de returnare a produselor, pentru ca in cuprinsul ei intra garantia cu pricina, e una destul de simpla si clara: i se acorda clientului dreptul de a renunta la achizitia facuta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in limita a zece zile lucratoare, cu respectarea catorva chestii de bun simt, zic eu. Exceptie de la acest drept, de razgandeala (sic!), fac persoanele care si-au ridicat produsele direct de la sediu sau au beneficiat de proba ori instalare din partea personalului CISSmarket.

Detalii complete pe site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu