vineri, 30 august 2013

Allview lanseaza tehnologia Smart2View


Smart2View


"Pe 27 august am lansat în premieră o tehnologie inovatoare! Este vorba de Smart2View, ce permite transferul de conţinut de pe smartphone sau tabletă pe televizor.

Tot ce poţi face pe telefonul sau tableta Allview poate fi de acum vizionat pe orice televizor cu port HDMI. Jocuri, filme, videoclipuri, poze, browsing, apeluri video, toate se pot vedea pe un ecran mai mare, oferind o experienţă complexă. Device-ul se conectează la televizor cu ajutorul adaptorului, prin tehnologia WiFi display. Datorită portabilităţii, tehnologia este foarte utilă atât pentru mediul business (device-ul se poate conecta la un proiector pentru a realiza prezentări) cât şi pentru viaţa de zi cu zi."
sursa: allview.ro/blog

Ii aduc, din nou, in discutie pe cei de la Allview prin prisma contributiei pe care o au la "imbogatirea" domeniului IT&C cu cateva lansari pe care le consider destul de interesante pentru fanii companiei brasovene: tehnologia mentionata mai sus si doua noi terminale Quad Core compatibile cu aceasta. Despre ele veti afla mai multe detalii in randurile care urmeaza...

In primul rand trebuie sa imi exprim o usoara indignare legata de cantitatea de informatii oferite despre dispozitivul care mijloceste transferul de continut de pe tableta sau smartphone pe orice televizor cu port HDMI, site-ul producatorului fiind destul de zgarcit, insa, vazand ceea ce ofera si concurenta, tind sa o iau ca pe o circumstanta atenuanta. Probabil vom afla tot ceea ce trebuie sa stim in perioada imediat urmatoare, pe masura ce device-ul va ajunge pe mana celor interesati sa-l achizitioneze, testeze impreuna cu smartphone-ul Dual SIM H2 Qubo sau cu tableta Viva H8, singurele compatibile, momentan, cu aceasta tehnologie.

In al doilea rand incerc din rasputeri sa nu lansez un pronostic legat de pretul cu care va fi comercializat dongle-ul Allview. Imi place sa cred ca va fi cel mai ieftin de pe piata, comparativ, cel putin, cu produsele similare.

Alin Niscov, Manager de Vanzari Allview

Smartphone-ul H2 Qubo

Am scris mai sus, dar fara a dezvolta subiectul, despre cele doua terminale Quad Core pe care producatorul roman le-a lansat recent pe piata autohtona. H2 Qubo este primul pe seama caruia voi insira cateva idei, avand in fata specificatiile puse la dispozitie pe pagina oficiala.

Echipat cu procesor de 1,2 GHz, Cortex A7, 512 MB RAM, procesor grafic Power VR SGX 544/OpenGL ES 2.0 si Android 4.2 Jelly Bean, gadgetul promite sa ofere experiente multimedia de neuitat, ruland cu usurinta o multime de aplicatii si jocuri redate intru fericirea vizuala a utilizatorilor pe ecranul capacitiv, multitouch de 4,5". Daca memoria flash de 4GB din care utilizabili sunt doar 1,75 GB poate fi descurajanta pentru cei care si-au facut planuri mari in ceea ce priveste umplerea spatiilor goale, posibilitatea de a o extinde pana la 32 GB prin microSD card readuce paloarea in obraji.

Alte specificatii:
  • formate video HD cu rezolutia 720p;
  • rezolutie camera principala: 5 MP cu Autofocus OV5647;
  • rezolutie camera frontala: 0,3 MP;
  • touchfocus, High Dynamic Range (HDR), Led Flash, Face Detection, Geotagging;
  • HSDPA+ 21,6 Mbps si HSUPA 5,4 Mbps, bluetooth 4.0 cu A2DP si EDR, WiFi 802.11 b/g/n, WiFi Direct, WiFi Dispaly;
  • capacitate baterie: Li-Ion 1800 mAh;
  • amplificator audio Yamaha.  
Ar mai fi de mentionat faptul ca pe smartphone este instalata si aplicatia AllClick, minunatie cu ajutorul careia se pot seta scurtaturi spre aplicatiile preferate, astfel economisind timp.

Tableta Viva H8

Faceti cunostinta cu cel mai nou membru al familiei VIVA.

Am apreciat, in prima faza, designul super-slim (7,9 mm grosime si greutatea de 374 grame) si display-ul IPS LCD, capacitiv, multitouch de 7,9". Cele 16 milioane de nuante de culori si rezolutia de 1024 x 768 pixeli pot crea dependenta vizuala.

Tableta dispune de un procesor Quad Core, Cortex A7, de 1,2 GHz, GPU PowerVR SGX 544/OpenGL ES 2.0 cu 8 nuclee, 1 GB DDR3 memorie RAM, memorie interna de 8GB, extensibila pana la 32GB prin card microSD, camera principala de 5 MP, camera secundara de 2 MP si o multime de alte specificatii pe gustul celor care-si doresc un produs in pas cu cele mai noi tehnologii.



Cele doua pot fi achizitionate atat cu, cat si fara adaptorul wireless display Smart2View.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu