miercuri, 25 septembrie 2013

In cazul in care va era dor: noutati de la Allview

Un adevarat maraton de lansari de produse. Neobositi cei de la Allview! Pe 19 septembrie 2013, producatorul autohton a "aruncat" pe piata o noua tableta - 2 Speed Quad.


Voi incepe prin a scoate in evidenta cele cateva caracteristici care ne pot ajuta sa ne facem o parere asupra a ceea ce avem in fata. Procesorul e Quad Core ARM Cortex A7 de 1 GHz. Dupa cum am scris si in articolele mai vechi, prin integrarea acestei solutii, s-a cautat obtinerea unui consum redus de energie, dar fara a neglija viteza de procesare si rularea rapida a jocurilor si aplicatiilor preferate. Evident, nu e singurul care pune umarul  la tot ceea ce intregeste profilul unui gadget puternic si robust. Mai contribuie procesorul grafic Power VR SGX544 MP2/8core, memoria RAM de 1 GB DDR3, memoria Flash de 8 GB, extensibila pana la 32 GB prin intermediul unui card microSD, bateria de 3.7V Litiu-polymer cu o capacitate de 4400 mAh, dar si alte elemente pe baza carora sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean isi face numarul magic in fata utilizatorilor. Rezulta, cel putin asa promite producatorul, o experienta fluenta de browsing si multitasking. O "experienta uimitoare".

"Allview 2 Speed Quad este o tabletă pe care poţi conta oricând. A fost creată special pentru cei care îşi doresc un device puternic şi performant, fiind cea mai accesibilă tabletă compatibilă cu Smart2View." (Lucian Peticilă, General Manager Allview)

Posibilitatea de a transfera continutul de pe tableta pe orice televizor compatibil, prin mijlocirea unui adaptor (Smart2View), nu mai reprezinta o chiar asa mare noutate, ea existand de ceva vreme si pe alte dispozitive, lansate anterior produsului in discutie. Mentionarea tehnologiei devine interesanta in masura in care poate fi considerata un fel de "preludiu" pentru o noua functie - Dual Display. Alaturi de playerul 4K (3840 x  2160 p) preinstalat, proprietarul unei astfel de tablete cu dongle-ul inclus in pachet are posibilitatea de a vizualiza doua continuturi diferite: un film la TV si o alta aplicatie pe ecranul de de 8’’ al Allview 2 Speed Quad. Miracast, baby, chiar daca e o relatie gen prieten al unui prieten care la randul lui are un prieten generos.

Aplicatii incluse: Bitdefender, ES File Explorer, Office Suite (permite lucrul cu documente tip Excel si Powerpoint), All Click (creator de shortcut-uri).
Inchei prin a mentiona faptul ca device-ul a obtinut, in urma testarii cu AnTuTu Benchmark, peste 20.000 de puncte. Ce inseamna asta si unde o plaseaza in ierarhia tabletelor, va las pe voi sa descoperiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu