luni, 30 septembrie 2013

SuperBlog 2013. Ready or not, Here I come!

Am dat cu subsemnatul pe seama acestei competitii blogosferice ori de cate ori am avut ocazia.. mai mult sau mai putin prezent in mijlocul actiunii. O voi face si acum, desi voi pleca la drum cu o oarecare retinere in ceea ce priveste timpul pe care il voi putea aloca tuturor probelor pe care organizatorii/sponsorii/partenerii media urmeaza sa le lanseze la apa.

246 de bloggeri inscrisi (lista e inca deschisa, desi nu pentru mult timp) si perspectiva unor premii destul de interesante:

"A. premii in bani in valoare totala de 10.300 RON, care se acorda primilor 10 finalisti, in ordinea punctajelor obtinute in competitie, dupa cum urmeaza:

Locul 1 - 4500 lei (RON)
Locul 2 - 2000 lei
Locul 3 - 1000 lei
Locul 4 - 700 lei
Locul 5 - 600 lei
Locul 6 - 500 lei
Locul 7 - 400 lei
Locul 8 - 300 lei
Locul 9 - 200 lei
Locul 10 - 100 lei

B. premii in produse/servicii si/sau vouchere in valoare totala de peste 10.000 RON, alocate de catre sponsorii competitiei SuperBlog 2013 castigatorilor probelor propuse de respectivii sponsori, precum si finalistilor." (extras din Regulament)

Modificari notabile in ceea ce priveste chestiile organizatorice (fata de anul trecut, cel putin) nu sunt. La o scurta si cuprinzatoare trecere cu vederea prin ceea ce se vrea a fi o busola pentru toti cei ce ratacesc printre cuvinte, nu am observat nimic suspect, de aratat cu degetul.

Bafta tuturor, spor la treaba si...
"Train yourself to let go of everything you fear to lose." Yoda

2 comentarii:

  1. Bine ai revenit in SuperBlog! Iti multumim pentru participare si iti dorim succes si inspiratie!
    O modificare majora in regulament, comparativ cu 2012, este ca acum toate probele sunt optionale :) Desigur, beneficiile vin pe masura implicarii, dar cine doreste sa participe doar la anumite probe, e liber s-o faca, avand posibilitatea sa castige doar premiile alocate pentru proba respectiva.
    Sa ne citim cu bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Competitia in sine e optionala. :)) Multumesc pentru completare si pentru gandurile bune. Va apreciez munca si sper sa o tineti tot asa. :)

    RăspundețiȘtergere