sâmbătă, 17 mai 2014

Cine nu-i gata il iau cu lopata!

Ziua Internaţională a Copilului se apropie cu paşi mici şi siguri, iar asta nu poate decât sa-i încânte pe părinţii, bunicii etc. care adoră să se avânte printre rafturile pline de jucării, dulciuri sau orice altceva s-ar potrivi marcării corespunzătoare a evenimentului. Va urma, cu siguranţă, o perioadă în care online-ul îşi va încorda "muşchii" întru susţinerea acestui efort (mă refer în mod special la magazinele virtuale care acoperă şi acestă categorie mare a produselor destinate copiilor). Vom asista la reduceri, oferte speciale, concursuri, transport gratuit mai mult sau mai puţin condiţionat de valoarea comenzii şi multe altele. În aceeaşi idee, la TV am observat o oarecare tendinţă timidă de a aborda în avans acest subiect, chiar dacă o reclamă la jucării în pauza de publicitate a unui serial pe care-l urmăresc de ceva vreme nu e mare lucru. Adevărul e că jocurile LEGO merg mână în mână cu Sherlock Holmes:

"I can't make bricks without clay."
"The Adventure of the Copper Beeches" ("Aventura de la Fagii de Aramă", Sir Arthur Conan Doyle)

În acest demers mai dau şi eu o mână de ajutor celor care poposesc aici preţ de câteva minute, aflaţi în căutarea unei idei. Ea (ideea) poartă numele Worldoftoys.ro - magazin online de jucării pentru copii.

papusa Lagoona Blue

Veţi descoperi o gamă largă de minunăţii, de jucării aparţinând unor producători foarte cunoscuţi: Barbie, Beyblade, Hello Kitty, Talking Friends, Monster High, Nerf, Play-Doh, Furby, JCB, LEGO, Tomy etc.




Site-ul este destul de bine structurat pe categorii. E o părere formată în urma a ceva mai multe minute petrecute pe-acolo, după ce, iniţial, la prima vedere, mi-am încrucişat braţele asemenea unui copil care deschide pentru prima dată o revistă de benzi desenate, atras mai mult de imagini, de culori, decât de logica evenimentelor prezentate.
"Make kids! We bring the toys!" m-a readus cu picioarele în lumea celor mari, a celor care cuvântă în mai multe limbi de circulaţie internaţională, a celor care nu regretă dacă apasă pe butonul de Adaugă în coş. Fiecare cu vârsta si avantajele lui! Printre cele din urmă (avantajele) se numără şi studierea, compararea preţurilor. Bănuiesc eu că aţi avut deja această curiozitate şi aţi dat click-ului ce-i al click-ului. Concluzia nu poate fi decât una: cifre accesibile şi promoţii care fac ochi dulci bugetelor dornice de achiziţii.

Continuând pe aceeaşi partitură, voi prezenta, pe scurt, şi celelalte elemente care mi-au atras atenţia şi care v-ar putea determina să-i includeţi pe o listă a site-urilor de pe care să vă faceţi cumpărăturile atunci când căutaţi ceva extraordinar pentru un copil:
  • magazinul este atestat TRUSTED.ro - programul naţional pentru certificarea magazinelor online din România;
  • jucăriile au toate certificările de siguranţă cerute de legislaţia în vigoare;
  • feedback bun din partea clienţilor (procentul de produse expediate neconform comenzii este de sub 0.5 % din totalul comenzilor);
  • pentru cei care profită de acest sistem, există şi posibilitatea de a primi bani înapoi prin intermediul site-urilor de tip cashback;
  • au blog, au cont pe facebook, au cam tot ceea ce le trebuie pentru a face o primă impresie bună.

"Copilăria e cadoul pe care ni-l dă viaţa." – Horaţiu Mălăele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu