vineri, 21 noiembrie 2014

NewTown

Probabil că mulți dintre cititorii mei doresc să-și achiziționeze un apartament, în timp ce locuiesc într-o locuință închiriată, mai ales cei care sunt din provincie și s-au mutat cu serviciul și acum vor să-și întemeieze o familie în capitală.

M-am gândit să vă spun că studiile imobiliare arată că în zona semicentrală a capitalei, de exemplu Dristor, Moșilor, Ștefan cel Mare, Mihai Bravu, Tineretului, valoarea medie a chiriei care se plătește pentru un apartament cu 2 camere este mai mare decât valoarea ratei la un astfel de apartament.
De aceea vă recomand să achiziționați un apartament cu 2 camere în complexul NewTown, situat în Dristor, care vă oferă multe facilități pentru familie, cum ar fi: locuri de joacă, gradiniță, dar vă oferă și un acces foarte ușor la rețeaua de transport în comun, fiind situat la 100 m de stația de metrou.

Ansamblul rezidențial NewTown se află localizat în estul Bucureștiului, în cartierul Dristor, strada Dristorului nr. 91.
Oferta cuprinde:
  • apartamente cu 2 camere, diverse tipuri de confort, cu suprafața utilă începând de la 58 mp, finisaje după toate standardele UE;
  • apartamente cu 3 camere, cu suprafață utilă de la 79 mp, extrem de bine compartimentate, dotate cu tot confortul necesar;
  • apartamente cu 4 camere, suprafață utilă de la 103 mp, cu tot confortul necesar, terasă, bucătarie complet utilată, aer condiționat etc.;
  • apartamente cu 5 camere complet mobilate și utilate, suprafață utilă de 167 mp cu terasă, ușă metalică, aerisite și spațioase, cu toate dotările aferente.

Bucătăriile sunt complet utilate cu toate electrocasnicele necesare, mașină de spălat vase, mașină de spălat rufe, combină frigorifică și dotate cu dulapuri, blat de lucru și corpuri suspendate, cu faianță.
Băile sunt spațioase și dotate cu toate facilitățile, iar balcoanele sunt de asemenea spațioase, balustrada este din sticlă laminată.
Toate apartamentele sunt echipate cu aer condiționat în dormitor și living, terasă proprie. Complexul deține și o parcare subterană și spații de depozitare care sunt puse la dispoziția clienților.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu