marți, 10 noiembrie 2015

Cum scap de șobolani?

Nimeni nu-și dorește să vadă cum prin casă mișună șobolani. Aceștia sunt niște musafiri total neplăcuți pe care nimeni nu-i agrează. Unii sunt pur și simplu terorizați de ei, fapt pentru care fac tot ce le stă în putință pentru a scăpa de ei. Este și normal, atât din cauza faptului că aceștia distrug diverse bunuri, cât și din cauza faptului că ei pot afecta serios sănătatea în cazul în care o anumită persoană este mușcată de ei.

Șobolanii sunt purtătorii unor boli foarte periculoase, fapt pentru care, dacă vrei să scapi de ei cel mai bine e să apelezi la servicii deratizare Constanța sau serviciile de acest gen care există într-un oraș mai apropiat ție.

De șobolani poate fi greu de scăpat. Dacă vrei să încerci și alte metode, poți încerca să ții pe lângă casă o pisică. Pisicile pot prinde și omorî șobolanii sau îi pot îndepărta de pe lângă locuința ta. Mirosul pisicii îi va ține departe pe aceștia.

Dacă nu îți plac pisicile și vrei să încerci o altă metodă cu ajutorul căreia vrei să scapi de șobolani, poți opta pentru o capcană de prins astfel de vietăți. Capcanele trebuie amplasate în zonele în care știi că umblă șobolanii. Poate fi o idee destul de bună.

O soluție utilă ar puta fi și otrava pentru șobolani. Aceasta poate fi o metodă bună, care funcționează, însă are marele dezavantaj al faptului că șobolanii pot muri în locuri greu accesibile, iar mirosul emanat când aceștia intră în putrefacție este foarte neplăcut.

O ultimă metodă pe care o poți folosi este utilizarea unui aparat cu ultrasunete. Acesta însă nu omoară șobolanii, ci îi alungă.

Gândește-te care ar putea fi cea mai potrivită metodă. Dacă ai posibilitatea, ia în calcul angajarea unei echipe de profesioniști, deoarece aceștia știu exact ce au de făcut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu