vineri, 29 ianuarie 2016

Îndoitura îndoielilor QuickMobile (service)

Las asta aici până mă prind de schema și de logica celor care se ocupă de service-ul produselor achiziționate de la QuickMobile (cu sau fără certificat de garanție)

IN de la indoit

„ - produsul prezinta: - conector incarcare usb deteriorat (indoit) ca urmare a utilizarii sau pastrarii necorespunzatoare. Cumularea acestori factori duce la degradarea si la functionarea defectuoasa a aparatului.”

bla, bla, bla

„ În conformitate cu prevederile legale produsul poate fi remediat numai în regim postgarantie si implica un cost de reparatie estimativ de 48.33 lei + TVA (transport inclus) care presupune inlocuire produs.

bla, bla, bla

„ Pentru efectuarea reparatiei postgarantie este necesara solicitarea sau acceptul expres din partea dumneavoastra, pe care va rugam sa ni-l comunicati pe email la info@service-return.com, sau telefonic la numarul 0903 760 703, de luni pana vineri intre orele 09-18, apel taxabil cu 1,5 euro/min fara tva, în maxim 48 ore.”

Și asta: ÎNDOÍT, -Ă, îndoiți, -te, adj. I. 1. Strâns prin îndoire; care păstrează urma unei împăturiri; cu îndoituri. 2. Curbat, încovoiat. (sursa: dexonline.ro)

playtech.ro

Sublinierile și culorile red/RGB îmi aparțin.


Later edit:  deși nu mi-a făcut plăcere să-i pun în temă pe cei de la ANPC, am făcut-o. Procedura s-a dovedit extrem de simplă și la îndemână (o bilă albă pentru ei). Răspunsul lor, verbal în primă fază și, mai apoi, în scris, m-a determinat să o las la punctul mort. Mi-au spus să-i dau în judecată, problema depășindu-i din punct de vedere al resurselor pe care le au la dispoziție pentru o nouă evaluare a produsului în discuție (s-au spălat onorabil pe mâini, nu?). Pentru cât a costat acest model de baterie externă, am zis.. pas! Rămân cu un gust relativ amar și cu hotărârea de a nu mai cumpăra niciodată de la ei, plus feedback-ul negativ pe care îl atașez oricărei discuții pe seama magazinului. Asta ca să le fie de bine, în semn de „apreciere” pentru modul cum își tratează clienții.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu