vineri, 3 iunie 2016

Greșeli frecvente în alegerea televizorului

Numărul persoanelor care se relaxează uitându-se la televizor este foarte mare și în creștere odată cu apariția televizoarelor de ultimă generație.

Până nu demult, nu eram o persoană pasionată de TV, însă, mi-am cumpărat un nou televizor și chiar îmi place să mă uit la tot felul de programe. Dacă vrei să-ți cumperi și tu un televizor de ultimă generație, poți vedea o serie de televizoare LG la rombiz.ro. Intră pe site și achiziționează-ți și tu un televizor. La Rombiz sunt adeseori tot felul de oferte care o să fie cu siguranță pe placul tău.

Când alegem un televizor, trebuie să-l alegem cu grijă și să evităm să facem unele greșeli, greșeli care ne fac să scoatem din buzunar mai mulți bani pentru achiziție. Din punctul meu de vedere sunt frecvente două mari greșeli și anume: un televizor mult mai mare decât e necesar și un televizor cu mai multe funcții decât ai folosi.

În privința dimensiunilor, mulți fac greșeala de a alege dimensiunea televizorului fără a lua în calcul dimensiunile camerei. Televizoarele se aleg în funcție de distanța care există între ochii privitorului și locul în care este așezat televizorul. Dacă ai camera foarte mică, un televizor cu o diagonală extrem de mare nu e potrivit. Pe site-urile de profil găsești în mod clar distanțele necesare.

În privința funcțiilor și aici apar greșeli. Smart TV-urile sunt mult mai scumpe decât televizoarele LCD clasice. Smart TV-urile au multiple funcții, funcții prin care îți oferă și posibilitatea de a naviga pe internet direct de pe TV. Mulți însă, își dau seama de faptul că e dificil să umbli pe internet de pe televizor și ajung în cele din urmă să conecteze laptopul la TV cu ajutorul unui cablu HDMI, lucru pe care îl poți face și cu un LCD clasic, televizor care de altfel e mult mai ieftin decât un Smart TV.

Alege-ți cu grijă televizorul și bucură-te de programele pe care poți să le urmărești.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu