duminică, 5 iunie 2016

K10

Căutarea online a unor detalii, chestii, trestii despre un model de smartphone?! Nimic mai simplu, dar și mai amuzant, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos:

germanos.ro

„Fii fara frica si incredere in intuitia ta . Captura de viață exact așa cum îl vedeți , și să ia Selfie care dezvăluie adevărata te - încrezător și tenace . Descoperi stilul extraordinar și putere , care este gata de plecare ... și du-te . Cu LG K10 LTE în mână nu e nimic ce nu se poate face . Sunteți de neoprit .”
 Și mai „interesant” e că, săpând mai adânc după informații pe pagina producătorului (versiunea RO), am descoperit chestii din ce în ce mai.. #wtf:
alba neagra
Lost in translation, cum s-ar zice. Au combinat și amestecat niște specificații de la K420N și K430N de le-au năucit (Telekom România, un alt exemplu, vinde modelul cu cameră de 8 MP?!?). Nu mai știi care de unde-i, cui să-i dai dreptate..

Update:  cert e că modelul ăsta (K10) „îmbracă” mai multe forme, specificațiile sale fiind diferite de la continent la continent, de la țară la insulă și alte cele.. Deși am primit răspuns de la două din cele trei firme implicate în comercializarea lui, tot nu am reușit să le fac lumină în descrierile existente pe site-urile amintite mai sus. Nici nu am prea insistat.. Unii mai plictisiți ca alții.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu