marți, 24 ianuarie 2017

Blog my Valentine ediția 2017 (comunicat de presă)


 Ai blog? BlogAwards te invita sa participi pana pe 14 Februarie la concursul Blog my Valentine editia 2017

BlogAwards organizeaza competitia Blog My Valentine 2017, concurs cu premii foarte tentante. Competitia se desfasoara pana pe data de 14 Februarie 2017, in cadrul careia se vor acorda atat premii pentru campanii individuale, cat si premii surpriza bloggerilor clasati pe primele 10 pozitii ale clasamentului campaniei Blog My Valentine 2017. In total vor fi organizate un numar de cel mult 10 concursuri individuale in cadrul campaniei.

Competitia Blog my Valentine se afla la a doua editie (prima a fost organizata in 2015).

Regulament:

Bloggerii care se inscriu la Campania Blog My Valentine pot alege la ce campanii participa (de exemplu, un blogger poate participa la o singura campanie, la doua sau la toate campaniile). Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.

Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 30 de zile de la finalizarea jurizarii. Sponsorul este cel care jurizeaza fiecare articol, in functie de cerintele fiecarui concurs in parte.

Metoda de acordare a premiilor din cadrul Clasament Blog My Valentine 2017: Jurizare

Clasamentul va fi realizat de echipa BlogAwards.ro, dupa deciderea castigatorilor fiecarui concurs in parte. Fiecare blogger va primi o nota, cu o singura zecimala, de la 1 la 10, in functie de calitatea articolului (BlogAwards va realiza clasamentul strict in functie de calitatea articolului, fara a tine cont de alegerea sponsorului – in cazul unor campanii vor conta distribuirile pe retelele sociale, insa la acordarea notelor va fi luata in calcul doar calitatea articolelor).

Despre BlogAwards

BlogAwards.ro este primul site din Romania care organizeaza, incepand din Martie 2011, campanii si concursuri pentru bloggeri.

Participa si castiga! ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu