marți, 31 ianuarie 2017

CashOut devine parte a Bonusway

„Incepand de maine CashOUT devine parte a retelei internationale Bonusway.

Te vei putea bucura in curand de noile oferte din shopuri internationale pe care Bonusway le va introduce, in premiera, in platforma, pe langa ofertele celor peste 200 de magazine online deja prezente pe site.

Aceasta schimbare nu va afecta platforma, datele tale si nici cashbackurile inregistrate pana acum. Site-ul va ramane complet functional pentru a te putea bucura in continuare de cele mai bune experiente de shopping prin platforma CashOUT. De asemenea, in perioada urmatoare, Bonusway va introduce plati mai frecvente, astfel incat tu sa te bucuri mai des de beneficiile cumparaturilor plasate prin CashOUT si va inlocui extensiile de browser existente.”

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest nume, fosta CashOut.ro, actualmente bonusway.ro, este o platformă de cashback online. Nu sunt prea multe pe la noi, din câte știu. Eu unul mai pot numi două astfel de afaceri, dar asta e cea care mi-a atras mai mult atenția și, implicit, click-urile. Au un site mult mai ușor de folosit în comparație cu ceea ce oferă Lyoness și sunt ceva mai activi prin online față de cashcow.ro.

Cele peste 200 de magazine partenere existente pe site reprezintă tot atâtea posibilități de a primi bani înapoi din cumpărăturile făcute. Au și o limită minimă de 50 RON la retrageri..




În ceea ce-i privește pe cei de la Bonusway nu vă pot spune prea multe. Până la ceea ce am pus între ghilimelele de mai sus nu mai auzisem de ei.. Cert e că se  învârt în același domeniu, au reușit să adune ceva investitori în jurul lor și au hotărât că e momentul să se extindă, să crească. Mai multe puteți citi pe eu-startups.com și, poate, poate vom afla mai multe în perioada următoare..




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu