duminică, 26 februarie 2017

Ce se poartă în primăvara anului 2017?

Având în vedere că primăvara se apropie cu pași repezi, întrebarea din titlul acestui articol sunt sigur că se află pe buzele multor reprezentante ale sexului frumos deoarece acestea sunt interesate de tendințele modei într-o proporție mult mai mare decât bărbații. Aflarea ultimelor tendințe din modă le ajută pe reprezentantele sexului frumos să se decidă ce tipuri de hanorace dama ori pulovere de pe answear să achiziționeze. Pentru această primăvară designer-ii vestimentari au pregătit reprezentantelor sexului frumos ținute vestimentare care transmit parcă mai mult ca niciodată feminitate, senzualitate, eleganță și rafinament. În cazul în care nu ai reușit să te pui la curent cu ultimele tendințe din modă iată câteva dintre cele mai importante tendințe care vor face ravagii în această primăvară:

- Deși hainele transparente nu reprezintă o noutate pentru reprezentantele sexului frumos, în această primăvară acestea vor fi în trend mai mult ca niciodată. Acest lucru se datorează faptului că hainele transparente transmit cel mai bine senzualitatea și feminitatea unei femei. Pentru că drumul de la senzualitate la vulgaritate nu este foarte lung, ba dimpotrivă, hainele transparente trebuie purtate alături de articole vestimentare netransparente pentru a-și putea atinge scopul, și anume crearea unei ținute vestimentare senzuale, dar nu vulgare.

- Hainele cu o despicătură cât mai înaltă și provocatoare vor fi din ce în ce mai prezente în ținutele vestimentare din această primăvară pentru că acestea reprezintă o altă modalitate prin care senzualitatea și feminitatea unei femei pot fi puse în valoare. Dacă până acum hainele de genul erau destinate purtării în timpul liber, designer-ii vestimentari vin cu o propunere mai mult decât interesantă pentru această primăvară: ținute office cu despicătura înaltă.

- Vestimentația sport nu este destinată doar pentru a fi purtată atunci când se efectuează activități sportive, ci este o vestimentație de luat în calcul și atunci când ieși cu prietenii și vrei să impresionezi prin modul în care arăți din punct de vedere vestimentar. Dacă până în momentul de față acest lucru nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, primăvara aceasta pare să rezolve această problemă.

- Din tendințele modei din această primăvară nu au cum să lipsească articolele vestimentare lucioase chiar dacă acestea nu reprezintă o noutate pentru moda actuală având în vedere că acestea au fost la modă și până în prezent. Spre deosebire de actualele tipuri de articole vestimentare lucioase, cele din această primăvară se deosebesc prin iluzia optică pe care acestea o produc privitorilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu