vineri, 31 martie 2017

Camere frigorifice de la Industrial Cold

În industria alimentară, în care majoritatea produselor sunt perisabile și ușor alterabile dacă nu sunt păstrate la temperaturile recomandate de producător, este foarte importantă calitatea unor camere frigorifice, care să asigure condițiile optime de depozitare și păstrare a mărfurilor. Indiferent că este vorba de retaileri sau de magazinele de cartier, toate aceste firme trebuie să achiziționeze frigidere, lăzi frigorifice sau vitrine frigorifice pentru depozitarea și etalarea produselor, astfel încât acestea să fie vândute către populație în condiții optime și să își păstreze nealterate proprietățile.

Industrial Cold oferă vitrine frigorifice de cea mai bună calitate și la prețuri competitive, tuturor clienților săi. Compania proiectează și realizează în același timp cele mai noi și moderne tipuri de vitrine frigorifice, având diverse forme și marimi, în funcție de necesitățile clienților. Indiferent că aveți nevoie de vitrine frigorifice orizontale, verticale, cu ventilație sau cu perdea de aer, ori de vitrine de congelare, de la Industrial Cold veți primi cele mai bune echipamente, precum și soluții complete.

În plus, pe lângă produsele de înaltă calitate, clienții beneficiază și de servicii adiacente, cum ar fi consultanță, proiectare și montaj, precum și servicii de mentenanță (acestea sunt incluse în prețurile echipamentelor!), dar și de service în garanție sau post-garanție.

Cu o experiență de peste 10 ani în acest domeniu și un portofoliu impresionant de clienți, Industrial Cold este cel mai de încredere partener pe care îl puteți avea în afacerea dumneavoastră și care vă va asigura mereu atât soluții complete, cât și servicii de un înalt profesionalism.

Industrial Cold oferă servicii de service tuturor companiilor, chiar și celor care au achiziționat echipamente frigorifice de la alte firme, fără a exista discriminare. Echipa de specialiști ai Industrial Cold răspunde prompt oricărei solicitări de service sau mentenanță, oferind servicii complete și intervenții rapide, pentru orice tip de echipamente frigorifice. Tot personalul Industrial Cold este în permanență calificat și specializat, participând periodic la diverse seminarii de perfecționare, astfel încât să fie mereu la curent cu cele mai noi tehnologii apărute în industria frigului, pentru a putea răspunde oricăror provocări sau defecțiuni ale echipamentelor specifice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu