marți, 14 martie 2017

Ceasurile Tissot- simbolul excelenței

Când spunem ceasuri Tissot, spunem, de fapt, superlative, deoarece brandul Tissot reprezintă un simbol al ceasurilor elvețiene și un etalon de eleganță și perfecțiune.

Primul ceas marca Tissot a fost lansat pe piața de consum în urmă cu circa 164 de ani, iar pe parcursul anilor produsele acestui brand au reușit să se remarce la nivel mondial prin inovație și excelență. De exemplu, brandul Tissot a fost primul care a creat un ceas antimagnetic, primul care a produs ceasuri de serie, precum și primul care a creat ceasuri de buzunar cu două zone de timp, primii care au confecționat un ceas de plastic, sau ceasuri de lemn, ori cu carcase de granit. Și exemplele ar putea continua.

Brandul Tissot, atât de cunoscut în lumea întreagă, are colecții impresionante de ceasuri bărbătești, dar și de damă. Mulți dintre actorii și interpreții consacrați au ales să poarte produse Tissot, ca simbol al excelenței. Compania fondată de Charles-Félicien Tissot și fiul său a fost transmisă ca afacere de familie din generație în generație și a reușit de fiecare dată să se facă remarcată și să fie mereu cu un pas înaintea vremurilor, stabilind trenduri și lansând produse ce, ulterior, au fost preluate și de către alți fabricanți. Am putea spune că Tissot a fost unul dintre pionerii de seamă în materie de ceasuri, orologii și cronometre.

Ceasurile Tissot se remarcă prin designul lor simplu, dar atât de elegant, precum și prin precizia funcționării lor, prin funcțiile multiple pe care le îndeplinesc pe lângă cea de instrument pentru măsurarea timpului. Multe dintre modelele de ceasuri bărbătesti au funcții suplimentare, cum ar fi: termometru, barometru, busolă, altimetru etc., fapt care le face să fie foarte căutate și apreciate.

Un ceas Tissot nu are nevoie de prezentare suplimentară, deoarece se recomandă singur, atât prin aspect, cât și prin “semnătura” unică dată de modul în care se încheie brățara sa. În aceste condiții nu este de mirare că și prețul unui asemenea ceas este mai ridicat decât al altor tipuri de ceasuri. Pe bestwatch.ro, însă, beneficiați de reduceri de preț excelente pentru unele din minunatele ceasuri Tissot!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu