vineri, 26 mai 2017

Avantajele aparatelor AC marca Zephir din gama rezidențială

Întreaga gamă de echipamente rezidențiale de aer condiționat fabricată de Zephir este proiectată în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Acesta reprezintă unul dintre motivele pentru care merită să te orientezi către achiziționarea unui model de casetă de tavan sau split de perete lansat de curând de către această companie specializată în crearea de soluții de climatizare.

Noile AC-uri moderne, create de Zephir, beneficiază de particularități deosebite și tehnologii avansate, grație cărora utilizatorii din întreaga lume pot acum realiza un ambient de vis. Acest lucru presupune în primul rand obținerea necesarului de frig / căldură cu un consum minim de energie. În al doilea rând, nu cred că există utilizator care să nu dorească o viață lungă a aparatelor montate în casă. Funcțiile de auto-restart și de auto-diagnoză, de exemplu, din dotarea split-urilor de perete sau a altor tipuri de aparate AC (duct-uri, casete de tavan, coloane, convertibile podea-plafon etc.) asigură o durabilitate mai mare decât a AC-urilor tradiționale, bazate pe o funcționare on-off. În schimb, aparatele de aer condiționat de tip pornire-oprire nu prezintă măsuri de siguranță în cazul penelor de curent, și nici nu posedă capacitatea de a ajusta, prin intermediul senzorilor, temperatura, putând contribui astfel la economisirea de energie. Reducerea energiei consumate este unul dintre obiectivele de pe lista de zi a preocupărilor savanților de azi, interesati și de prezervarea mediului înconjurător. Din toate punctele de vedere, noile aparate de aer condiționat cu inverter Zephir își îndeplinesc cu brio atribuțiile, venind în întâmpinarea criteriilor celor mai exigenți clienți.

Dorim să vă prezentăm, pe scurt, câteva dintre principalele dotări moderne din componența noilor AC-uri Zephir cu inverter, pentru a vă convinge de eficiența sporită a acestora:

  • filtrul cold catalitic – elimină, printre altele, compușii organici volatili ( periculoși pentru sănătatea omului și mediului) și formaldehidele; îndeplinește rolul unui dezodorizant ideal pentru îndepărtarea inclusiv a mirosului urât de fum de țigară. Noile split-uri cu Inverter Zephir de clasă A++  sunt prevăzute cu Filtru Cold Catalist;
  • instalare facilă;
  • sunt prevăzute cu funcția de memorare a unghiului de suflare;
  • display modern, cu afișarea codului de alarmă EC la depistarea scurgerilor de agent frigorific și la suprasolicitarea compresorului DC Inverter al unității interne; 
  • design modern al unităților internă și externă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu