vineri, 23 iunie 2017

Jocurile online ne fac mai sănătoși

Concluziile ultimelor cercetări referitoare la jocurile online au arătat că o zi în care omul nu se joacă este pierdută fiindcă i se atrofiază componenta “copil” care-l ajută să se facă plăcut și înțeles tinerei generații. Marginalizarea și conflictele dintre generații duc la depresie, așa că jocurile contribuie la păstrarea sănătății noastre psihice, a coordonării și dexterităților de tipul țintit, reacționat la timp, memorat taste care corespund mișcărilor stânga-dreapta, săriturilor, atacurilor.

Sfatul oamenilor de știință este să intri ori de câte ori ai timp pe site-ul joculete.com, iar acolo, joacă online cele mai bune jocuri!

În mediul online ți se respectă intimitatea jocului. Nu trebuie să te jenezi că ai părul alb și îți plac cursele de mașini sau că vrei să tragi la țintă ca Robin Hood!

Ca să fii util, îți poți ține nepoțelul pe genunchi și îl poți iniția sau poți să joci singur, iar el o să adore să privească.

Poți participa la curse cu tir-uri sau cu bicicleta, poți vâna ca să asiguri hrana sau salvarea familiei, poți să pescuiești pe râu, dar și să colorezi. Să nu credeți că a colora este o activitate specifică numai celor mici. Ea poate fi cel mai bun exercițiu al minții, mâinii și răbdării dumneavostră, plus că vă pune la muncă și simțul estetic (combinarea culorilor și alegerea celor potrivite, să nu depașiți conturul etc.).

Fiecare joc are efect benefic asupra sănătății prin:

- coordonarea strategiei cu regulile jocului și mișcării;

- gimnastica minții și a degetelor; de cele mai multe ori se impun acțiuni rapide, deci și mărirea vitezei de reacție;

- exerciții complexe de imaginație;

- educarea curiozității;

- acceptarea limitelor și pierderii jocului cu demnitate;

- combaterea stresului și a atmosferei tensionate.

Jocul este un mod plăcut și util de petrecere a timpului, de aceea joacă online cele mai bune jocuri la orice vârstă și păstrează într-un loc al personalității și sufletului tău componenta “copil”! Devino partenerul de joacă al copiilor și nepoților tăi, faceți o echipă pe cinste!

Alegeți site-urile cu cele mai bune jocuri online gratuite și consolidați-vă relația jucându-vă împreună! Jocul realizează între oameni o legătură similara cu statul împreună la masă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu