luni, 26 iunie 2017

Sarea, ingredientul care alungă energiile negative

Chiar dacă nu e palbabilă, energia există și ne influențează viața pozitiv ori negativ. Pentru a ne putea bucura de avantajele oferite de către energia pozitivă trebuie să încercăm pe cât posibil să o menținem cât mai mult în viață, în activitățile noastre, și să o ținem la distanță pe cea negativă. Acest lucru poate fi făcut fie prin purtarea unor bijuterii cu cristale, fie prin anumite ritualuri mai puțin cunoscute.

Dacă în ceea ce privește modul în care bijuteriile cu cristale pot alunga spiritele rele lucrurile sunt clare, ritualurile de purificare sunt mai puțin cunoscute, motiv pentru care, în continuarea acestui articol, voi scrie despre acest aspect.

Sarea este unul dintre cele mai importante ingrediente culinare, deoarece fără ea mâncarea gătită nu are gust. Din acest motiv, acest ingredient este foarte apreciat de către toată lumea, indiferent dacă sunt adepții unui stil culinar mai sărat ori nu. Dar sarea nu este utilă doar pentru prepararea alimentelor, ci este foarte eficientă în alungarea energiilor negative. Deși pare surprinzător, află din continuarea acestui articol cum trebuie folosit acest ingredient banal pentru alungarea energiilor negative dintr-o încăpere.

Presărarea unei cantități mici de sare în colțul camerei în care simți că sunt foarte multe energii negative este metoda banală, simplă, dar foarte eficientă prin care energiile negative sunt îndepărtate din interiorul unei încăperi. Cantitatea de sare presărată trebuie lăsată pentru cel puțin 24 de ore pentru a-și putea face efectul. După trecerea acestui termen trebuie măturată, dar nu oricum, ci doar sub pragul camerei. Aceasta nu trebuie aruncată oriunde după ce a fost maturată, ci doar într-o apă. Respectarea acestor pași este esențială pentru ca acest ritual să își demonstreze eficiența și să alunge energiile negative din camera pe care o vrei purificată.

În cazul în care nu crezi în ritualuri de genul, ci doar în puterea cristalelor de a alunga energiile negative, atunci îți recomand, în finalul acestui articol, achiziționarea de cristale de la cei de la e-crystals.com pentru că aceștia oferă spre comercializare cele mai bune cristale pentru alungarea energiilor negative și atragerea celor pozitive. De asemenea, acestea pot fi purtate și în scop estetic, deoarece sunt foarte frumoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu