duminică, 29 octombrie 2017

TW-STEEL CE1202 CEO. Canteen Automatic 50mm 10ATM

Noua colecție de ceasuri a brandului TW-STEEL vă oferă ceasuri Black Friday calitative și supradimensionate. Gamele de produse pe care compania TW-STEEL le scoate pe piață au în componență doar ceasuri de înaltă calitate, cu design trendy, prețurile fiind accesibile pentru toate buzunarele. Găsești atât ceasuri bărbătești cât și ceasuri dama.

Producătorul olandez de ceasuri TW-STEEL a apărut pe piață în anul 2005, moment în care cererea pentru fiabilitate și ceasurile elvețiene erau în topul trendurilor.

Apariția pe piață a brandului TW-STEEL este corelată cu identificarea unei noi nevoi ce nu era prezentă în anul 2005. Ceasurile de origine olandeză invită cumpărătorii să își asorteze stilul personal dintr-un nou punct de vedere, și anume cel al dimensiunilor, al mărimii și al proporțiilor corpului uman.

Ceasul TW-STEEL CE1202 CEO, Canteen Automatic poate fi găsit în ceasuri barbatesti. Acesta face parte din categoria ceasurilor casual, este un ceas pe care l-ai putea purta la alergat sau
în oraș cu prilejul a diferite evenimente sociale.

Brățările acestor tipuri de ceasuri bărbătești, ceasurile TW-STEEL CE1202 CEO, Canteen Automatic, sunt de culoare albastră, carcasa ceasului este argintie, cadranul ceasului este negru, iar materialul este din oțel inoxidabil. Mecanismul ceasului este Quartz, beneficiază de un Display Analog, ceasul are rezistență la apă, are baterie încorporată, greutatea produsului este de 160g, iar odată cu achiziționarea acestui produs primești doi ani garanție.

Printre funcțiile și caracteristicile speciale ale acestui ceas barbatesc se numără un cronograf; este încorporat cu afișaj data și beneficiază de un tahimetru.

Recomandăm ca acest ceas să fie cumpărat de pasionații de alergare sau de bărbații pasionați de vehiculele de viteză, fie ele cu două sau cu patru roți.

Ceasul TW-STEEL CE1202 CEO, Canteen Automatic este un model de ceas care are în dotare un tahimetru, adică rama ceasului are inscripționate numere ce facilitează calcularea rapidă a curselor.

Achiziționează cel mai avantajos model de ceas TW-STEEL CE1202 CEO, Canteen Automatic, din categoria ceasuri bărbați. Este o alegere ideală pentru pasionații stilului casual, un ceas care îți este util ținutei în momente inedite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu