miercuri, 15 noiembrie 2017

Câte cereri, atâtea oferte menite să satisfacă exigențele clienților

Din ce în ce mai mult oamenii au nevoie de credit rapid. Motivele sunt variate și nici cei care oferă împrumuturi rapide fără carte de identitate nu mai întreabă la ce vor fi folosiți banii. Proba supremă a eleganței în materie de credite este să-i oferi omului suma cerută, la momentul oportun, și să nu te intereseze dacă solicitantul vrea să plece în vacanță, să-și cumpere o casă, să se pregătească de sărbători, sau să-și cumpere medicamente, ori să-și pună murături.

În timp ce unii se împrumută pentru a avea lumină și căldură în casă, alții au nevoie de serviciile firmelor de inchirieri auto Bucuresti. Nici ei nu sunt întrebați pentru ce închiriază mașina, ci doar li se pune la dispoziție marca cerută pentru numărul de zile solicitat. Apreciez faptul că dincolo de afacerea propriu-zisă, oamenii nu sunt descusuți în legătură cu planurile lor.

Și cu mașina închiriată, oamenii își permit să-și facă rezervare la pensiuni Moeciu. Peisajele din jur, ospitalitatea, confortul și bunătățile din zonă îi încurajează să renunțe la peisaje exotice pentru organizare evenimente aici.

Mult timp am detestat să solicit ajutorul din cauza interogatoriului „securist” de tipul: „ - Dar ce faci cu banii? De ce îmi ceri mașina împrumut? Unde te duci?”
Pentru asta este ideal ca orice om să apeleze la ajutor oficial, fiindcă prietenii sunt foarte curioși. Am asistat și la replici umilitoare de tipul: „ - Nu înțeleg?! Ai rezervat cazare Delta Dunarii și vii să te împrumut cu bani?!?!?”

Câte cereri, atâtea oferte de bunuri și servicii care să le satisfacă. Piața este bine aprovizionată, iar vânzătorii (de bunuri sau de servicii) au învățat să fie disponibili, amabili și discreți.

Tot ceea ce vine pentru ușurarea vieții semenilor trebuie să ne bucure. Trăim într-o epocă în care avem tot ceea ce ne trebuie pentru o viață fericită și nu avem cuvinte de mulțumire pentru asta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu