sâmbătă, 25 noiembrie 2017

De ce să optezi pentru anvelope de iarnă Bridgestone

Pe parcursul acestui articol, vă vom dezvălui în ce constau principalele avantaje ale echipării vehiculului propriu cu anvelope Bridgestone modelele Blizzak LM-30 și Blizzak LM-32.

Gama de anvelope Blizzak LM-30  poate fi definită ca una fiabilă și longevivă, caracterizându-se prin oferirea de bune condiții de rulare pe orice carosabil, pe întreaga durată a sezonului rece. Un aspect care îi încântă pe specialiștii în domeniu, constă în obținerea unui control excelent pe suprafețele pline de zăpadă, pe lângă scurtarea distanței la frânare pe carosabil uscat și pe drumuri ude. Alte particularități care merită amintite sunt următoarele: aceste anvelope pentru turisme dispun de un profil asimetric al benzii de rulare, cu design care cuprinde șanțuri adânci, plasate tridimensional, cu rol în creșterea nivelului de aderență, indiferent de starea drumului de iarnă. În plus, facilitează și obținerea unei rezistențe mai reduse la rulare, spre deosebire de modelul anterior. Aceste pneuri fabricate de compania japoneză sunt economice și eco-friendly și au gravat, pe flanc, marcajul MS, în conformitate cu Directiva 92/23/CE a Consiliului din data de 31 martie 1992 privind pneurile (anvelopele) autovehiculelor și ale remorcilor acestora.

Linia de anvelope de iarnă Blizzak LM-32 se adresează șoferilor de autovehicule din clasa turisme și se diferențiază de alte modele dedicate anotimpului rece prin confortul sporit la deplasare. Noile pneuri Blizzak LM-32 dispun de lamele în densitate mai mare, asigurând un nivel optim de aderență pe drumurile înghețate ori acoperite de zăpadă. Lamelele 3D nu permit ca blocurile din profilul benzii de rulare să sufere deteriorări la temperaturi joase, permițând astfel efectuarea manevrelor necesare, alături de o rezistență foarte bună.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu