sâmbătă, 25 noiembrie 2017

Drumul spre succes al artistei nail-art Choi

Jin Soon Choi, cunoscută pentru simplitatea ei elegantă, este unul dintre cei mai influenți artiști nail-art din industria manichiurii. Provine din Coreea și și-a clădit reputația în domeniu începând să lucreze ca freelancer în New York la inceputul anilor ‘90. Experiența anterior acumulată în saloanele de manichiură a inspirat-o să ofere servicii personalizate, acordând atenție sporită fiecărui client.

Porecla "Bicycle Jin" și-a câștigat-o datorită faptului că se deplasa la locuințele clienților pe bicicletă. În curând, toți marii editori, fotografi, designeri și celebrități i-au devenit clienți fideli.

Revista New York Times i-a conferit apelativul de “guru al unghiilor”, Jin demonstrând un talent și o abilitate aparte de a transpune ultimele tendințe în arta nail design-ului.

Populară datorită geniului său creativ, tehnicii impecabile și unei semnături pline de originalitate, Choi este de asemenea apreciată și de cei din breaslă pentru atitudinea sa care implică pasiune și dedicare. Vă puteți inspira din creațiile nail-art ale sale, optând pentru produse profesionale destinate manichiurii de top.

Din spatele scenei, manichiurista Choi își caută sursele de inspirație în Muzeul de Artă Modernă (MoMa) unde, frecvent, sunt expuse creații diferite, contemporane, înainte de a transforma unghiile manechinelor în mini-opere de artă. Colaborează cu designeri renumiți ca Marc Jacobs, fotografi de modă ca Steven Meisel și cu revista Allure.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu