marți, 19 decembrie 2017

Cursuri de limbi străine, cea mai bună investiție în viitorul copiilor

Copii reprezintă viitorul unei familii, dar și al țării. Octavian Goga definea metaforic apariția unui copil pe lume, chiar și în casele sărmanilor, cu nașterea lui Mesia, fiindcă fiecare era un potențial salvator al familiei și al poporului.
 
La fel ar trebui să privim și noi nașterea unui copil și să investim totul în educația acestuia, dacă dorim să construiască o lume mai bună când noi vom fi bătrâni. Cursuri engleza copii este acea investiție salutară în viitorul noii generații. Avem nevoie ca adulții de mâine să vorbească expresiv și cursiv limba engleză, să fie capabili să traducă mesaje și să nu se lase înșelați de translatori manipulatori.

În prezent Germania este considerată paradisul pieței de muncă europene fiindcă oferă angajaților cu carte de muncă străini alocații substanțiale pentru copii lor, chiar dacă micuții nu se află în țara natală.

Germana pentru copii le va oferi posibilitatea să lucreze, la maturitate, câțiva ani în această țară cu economie înfloritoare, pentru a se realiza material, apoi să revină în țară. Una dintre condițiile eliminatorii la angajare o reprezintă cunoașterea limbii germane. Constructorii primesc aici, pe lângă salariile mari, și cazare gratuită.

Mulți copii adoră limba italiana pentru muzicalitatea ei și pentru asemănarea cu limba română. În plus, sunt atâtea șlagăre în acestă limbă, încât micuții ar da orice să știe versurile lor. Faceți-le un cadou de Crăciun! Înscrieți-i la curs de limba italiană.

Cu cât o persoană știe mai multe limbi străine, cu atât va duce o viață mai ușoară, va avea posibilități multiple de angajare și stima de sine va crește. Și, decât să le luați dulciuri care strică dinții și afectează sănătatea, sau jucării care se strică, mai bine investiți în educația lor și îi formați în acest fel.

Am văzut copii care se bucură când părinții le cumpără cărți, mai mult decât atunci când primesc dulciuri sau jucării. Și limba spaniolă este una dintre cele mai vorbite în lume, de aceea cursuri de limba spaniola trebuie să fie obligatoriu pe listă. Învățarea corectă a limbilor străine se face în special în copilărie, când deprinderile lingvistice se întipăresc mai ușor în minte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu