miercuri, 13 decembrie 2017

Sărbătorile sufletelor generoase

De Crăciun ne dorim oameni mai buni și mai înțelegători. Fie ca nepăsarea să fie acoperită cu zăpada purității și din grădinile sufletului să oferim florile recunoștinței! Să dăruim, să înțelegem, să prețuim și să mulțumim sincer ca speranța unei umanități adevărate să renască.

În luna cadourilor să fim originali și să căutăm idei de cadouri. De-ați ști cât de mult prețuiesc când cineva se gândește la mine și îmi oferă din toată inima un cadou! Prețuiesc mai mult valoarea gândului, decât pe cea a cadoului.

Oferiți cani personalizate și așa veți fi mereu aproape de cel care primește cadoul. De câte ori va bea din cana respectivă, degetele vă vor îmbrățișa, oricât ați fi de departe. Scrieți-le numele pe cană, puneți-le fotografia și însoțiți personalizarea de o încurajare, o urare sau o declarație!

Oamenii adoră să se știe prețuiți. Și copiii vor fi încântați să aibă poze cu personajele lor favorite din desene animate. Cel care primește o cană personalizată nu se poate să nu aprecieze efortul de a se fi comandat un obiect special pentru el. Personalizarea presupune eforturi mai mari decât simpla achiziționare din magazine a darului.

Nu lăsa să treacă sărbătoarea Crăciunului, fără să ai cadouri pentru ea! Poți înțelege faptul că are grijă de tine când ești bolnav și că în trupul ei se vor dezvolta copii tăi?

Cu puțină magie și suflet ea îți gătește dumnezeiește și îți face viața fericită, căci, cât de pustie ți-ar fi casa fără ea?! De multe ori, oamenii fac cadouri superiorilor, celor de departe, iar pe cei apropiați îi uită.

Și tricouri personalizate înseamnă originalitate. De câte ori va îmbrăca tricoul, persoana care l-a primit vă va strânge la piept cu dragoste. Iarna ne sperie cu gerul ei, cu albul rece, cu zilele scurte și nopțile lungi și, mai ales, cu perspectiva îmbătrânirii (mai trece un an).

Să nu uităm, însă, faptul că în acest anotimp imaculat s-a născut speranța veșniciei umane și toate sărbătorile din acest sezon sunt un pretext să dovedim maximă generozitate.

Să ne acompaniem colindele de daruri, să ne deschidem larg sufletele și să turnăm în casele și familiile noastre râuri de bine și de frumos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu