miercuri, 17 ianuarie 2018

Cum să anulezi blestemul statului cu chirie

Statul cu chirie dăunează grav sănătății familiei. În primul rând pentru că este o soluție de provizorat și confortul psihic are de suferit, în al doilea rând pentru că vine la pachet cu tot felul de limite și de interdicții.
De pildă, sunt persoane care nu închiriază sub nicio formă apartamente celor care au copii sau animale, în plus solicită o sumă destul de mare ca garanție. Acestea sunt numai câteva dintre motivele care să vă determine să căutați case de vanzare.

Într-o locuință închiriată familia este amenințată cu evacuarea în orice moment. Gândește-te că tu și ai tăi depindeți de anumite conjuncturi și evenimente, iar mutatul dintr-un loc într-altul necesită acomodare și consum nervos.

Apartamente de vanzare Bucuresti reprezintă locuința permanentă în care poți investi, fiindcă știi că este a ta. Câte îmbunătățiri nu ai făcut și în locuința în care ai stat cu chirie, deși nu ai știut cât te poți bucura de ele! Ai zugrăvit pentru ca pereții să fie curați, ai reparat instalațiile și pereții, ai izolat pentru a păstra căldura.
Cunosc chiriași care au pus și aer condiționat, iar la plecare nu l-au mai demontat, deși nu au fost despăgubiți pentru asta.

Caută o zonă liniștită, cu oameni cumsecade, cu număr cât mai mic de infractori, dar și cu bănci, școli, centre comerciale, parcuri și acces rapid la mijloacele de transport în comun.
Apartament Berceni reprezintă, în prezent, raiul imobiliar. Metroul este aproape, băncile la îndemână, magazinele și piața sunt pline de produse care să satisfacă dorințele consumatorilor. Este o zonă curate, la propriu și la figurat, acesta fiind un detaliu semnificativ care ar trebui să decidă alegerea zonei.

În cazul în care invoci banii puțini, ia în calcul anunțurile cu garsoniere noi de vanzare Bucuresti, spații suficiente pentru o familie restrânsă. Mai târziu poți strânge bani și poți cumpăra un apartament, iar garsoniera să o închiriezi.

O proprietate imobiliară în București este una dintre cele mai sigure investiții, indiferent de planurile pe care le ai! În cazul în care te-ai stabilit definitiv aici, reduci cheltuielile cu chiria lunară, întreținerea locuinței și garanția cerută; dacă dorești să părăsești orașul, o poți vinde sau închiria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu