luni, 15 ianuarie 2018

Vacanța organizată, visul oricărui om al muncii

Vacanța este necesară oricărei persoane care muncește intens în tot cursul anului, fiindcă se impune o reîncarcare energetică pentru o altă perioadă neîntreruptă de activitate. O excursie organizată te scutește de stres în concediu, de aceea alege circuite turistice pentru tine și familia ta!

Un circuit este efficient, fiindcă beneficiarul are posibilitatea de a călători prin mai multe zone, cu tradiții și obiceuri variate, cu mai multe obiective turistice. Vacanța petrecută în acest mod înseamnă o experiență de neuitat, începând cu cea culinară și terminând cu șansa de a cunoaște alți oameni.

Ideal ar fi să începi prin a alege un circuit Romania, să-ți cunoști mai bine neamul și țara și să te bucuri de frumusețea inestimabilă a acestui plai binecuvântat, definit metaforic ”gură de Rai”. Periplul prin țară poate începe în zona de câmpie, continua în cea colinară si sfârși pe vârf de munte, deci există șansa de a trece în revistă toate formele de relief.

Pentru că vacanța nu ține o veșnicie și trebuie să muncești să faci rost de alți bani, anul viitor te poți gândi deja la circuite Europa. Budapesta, Viena, Londra, Paris, Roma merită vizitate pentru castelele lor, pentru pitorescul capitalelor și faptul că au reprezentat cândva centre cultural-artistice de mare prestigiu.

Să ne cunoaștem țara, apoi vecinii, urmează continentul și “Lumea nouă”. Să pornim periplul din aproape în depărtare și să nu uităm că a călători înseamnă a te iniția și a cunoaște. Călătoria solicită puterea de adaptare la nou și comunicarea în limbi străine. Circuitul înseamnă relaxare maximă, fiindcă nu mai ești nevoit să conduci, să cauți cazare, să te interesezi unde poți lua masa, să fii pe cont propriu, ci îți duci familia la sigur.

Eu visez să admir, în toată splendoarea ei, Statuia Libertății și, pentru asta, mi-am rezervat deja locuri cu familia în circuit SUA. Pentru mine evaluarea tărâmului libertății depline înseamnă satisfacerea unei curiozități fără precedent și obținerea unei satisfacții maxime. Îmi doresc ca la întoarcere să pot spune: ”Am văzut și America”!

Să investești în cunoaștere mi se pare cea mai mare dovada de înțelepciune fiindcă viața este scurtă, iar banii din conturi rămași necheltuiți nu te mai ajută în niciun fel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu