luni, 19 februarie 2018

Ce este un dispozitiv DVR?

Sunt foarte mulți oameni care pun întrebarea aceasta când aud pentru prima dată de DVR. Există mai multe tipuri de astfel de dispozitive și unul dintre cele mai comune este reprezentat de DVR 4 canale. Este un acronim ciudat care, în engleză, provine de la Digital Video Recorder, practic fiind un registru digital. Sigur știm cum se folosesc sistemele de supraveghere care se conectează la cameră, ca totul să meargă perfect.

Există și dispozitive DVR 8 canale. DVR este un aparat care poate înregistra în timp real tot ceea ce monitorizează camerele de supraveghere. Practic, acesta este un sistem de înregistrare video, dar nu trebuie să fie folosită o platformă care să poata înregistra, cum ar fi un DVD, un CD sau o casetă video. Acest dispozitiv are un HDD intern în care se stochează imaginile înregistrate. La DVR pot fi conectate mai multe camere ținând cont de numărul de canale. De aici apar și categoriile noastre, iar un DVR 16 canale înseamnă că pot fi conectate cel mult 16 camere de supraveghere. Numărul de camere de supraveghere depinde de tipul de DVR.

Un dispozitiv DVR este un aparat de bază pentru supravegherea video, dar este folosit pentru a înregistra astfel de programe. Cu un DVR potrivit se pot înregistra și programele TV preferate utilizând un principiu similar, un astfel de dispozitiv îl puteți găsi pe comod.ro.

Un DVR se utilizează simplu, se va conecta la un monitor în care se poate vedea tot ceea ce se întâmplă, pe când imaginile sunt înregistrate de pe un HDD. Ținând cont de model, se poate profita de caracteristicile lui și de recunoașterea facială. Accesarea imaginilor de la distanță și căutarea ușoară utilizând bara de timp, funcțiile de programare și alarma sunt toate caracteristici foarte importante, specifice DVR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu